Kolding: +45 7553 1686
Fredericia: +45 7592 0127

Vibeke H. Nørgaard , 38 år

Jeg havde gennem længere tid døjet med smerter i en af mine visdomstænder, men var lidt nervøs ved at skulle have den fjernet. Til sidst var der ingen vej udenom - smerterne var blevet for store. Jeg kontaktede klinikken mandag morgen, og tandlægen fandt en tid til mig med det samme. Selve operationen forløb hurtigt og helt smertefrit.

Susan Gammelmark Andersen , 46 år

Jeg havde længe døjet med smerter i en kindtand. Den kom og gik i perioder, men til sidst var smerten så konstant, at jeg måtte gøre noget. Tanden var på vej til at revne, men heldigvis fik Tandlægen reddet den ved at skifte sølvplumpen ud med en i plast. Jeg har stadig tre gamle søvplumper tilbage, som jeg besluttet mig for også at få udskiftet. Det er kønnere med plast, og så må jeg indrømme, at jeg meget gerne vil slippe for nye smerter.

Hans Kvist , 57 år

I tidernes morgen fik jeg i millitæret udført en dårlig behandling af en tand. Tanden stod ikke til at redde, så der var kun en ting at gøre, nemlig at erstatte den med et implantat. Det er selvfølgelig noget af en udskrivning, men for mig er tandbehandling det sidste, jeg vil spare på. Det skal bare være i orden, og det blev det også hos Thomas Mikkelsen. Det forløb super professionelt og kompetent, og tandlægen får mine varmeste anbefalinger.

Gerda Madsen , 73 år

Jeg plejer gerne at sige, at der er et før og et efter implantatoperationen. Jeg har simpelthen fået langt større livskvalitet i hverdagen efter operationen og nyder virkelig, at jeg atter kan spise ting, jeg ikke har smagt i årevis. Havde jeg dog bare vidst, at det kunne blive så godt, havde jeg fået det gjort mange år tidligere.

Jan Lange , 43 år

En dag spurgte min ældste dreng mig, hvorfor jeg aldrig smilede rigtigt. Han havde ret. Mere eller mindre bevidst skjulte jeg mine tænder, fordi jeg havde det skidt med en brun fortand og et tandsæt, der i det hele taget var misfarvet af kaffe og røg. Thomas gav mig en klar plan og et budget for behandlingen - og det er de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud.

Det er ikke fordi mine tænder var decideret grimme. Men de var slidte og en gammel krone havde en besynderlig farve i forhold til de andre. Jeg spurgte til en tandblegning og Thomas og jeg talte om, hvad pæne og stærke tænder er. Han viste mig på mine egne tænder hvad det ville betyde, hvis jeg fik rettet op på de slidte tænder. Det er det flotteste og bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg ser pludselig meget mere smilende ud. Og det helt uden at skulle have slebet tænderne ned som ved almindelige tandkroner. Jeg vidste slet ikke hvor meget tænder betyder for hele min udstråling.

Jeg var super uheldig og flækkede en tand med en gammel plombe ned gennem roden. Tanden kunne bare ikke reddes. Jeg fik en bedøvelse og Thomas fjernede roden og erstattede den med et implantat med det samme. Det er simpelthen ufatteligt at jeg ikke kunne mærke noget som helst til fjernelsen af og implantatbehandlingen dagen efter. 3 måneder senere var der en fin ny tand som om intet var hændt. Tandbehandling er sandelig ikke som det var i gamle dage.

Jeg var bange for at få fjernet min visdomstand, da jeg havde fået at vide at min tand ville være svær at få ud. Jeg kendte alle historierne fra venner der havde fået boret og hevet i. været voldsom hævet og haft ondt i lang tid. Jeg aftalte med Thomas at jeg ville have den bedste behandling. Jeg er forbløffet over kun at være lidt øm i få dage. Det kunne næsten ikke passe. Jeg betalte den aftalte pris og det kostede ikke ekstra at få fjernet trådene.

Bliv ringet op gratis

Få en gratis og uforpligtende snak om mulighederne for at forbedre dine tænder.

Klinik
Telefon*
 
Dudal Webdesign