Kolding: +45 7553 1686
Fredericia: +45 7592 0127

Vi ønsker at de mennesker der vælger os til tandlæge føler sig heldige med at have mødt nogle rare mennesker og en usædvanlig faglig ekspertise. Vi ønsker at du skal være stolt over at have fået udført din behandling hos os.

Hos Tandlæge Thomas Mikkelsen vil vi værne om det der er vores værdi. At være god mod andre mennesker, som vi ville være mod vore nærmeste.

Vi er forskellige på den måde, at vi er en lille og nærværende klinik, hvor vi kan tale med hinanden og lære dig at kende, så du får den korrekte behandling for dig.

Det vigtigste er ikke at gøre skade, derfor arbejder vi udelukkende med så nænsom tandbehandling som muligt. Det giver større holdbarhed og mest sundhed.

Tænderne er bare en del af dig. Nogen gange fylder det meget, og til tider lidt. Når du har behov for tandbehandling, skal du være tryg og tilfreds.

Vi kan udføre en masse fin teknisk tandbehandling. Men er det nu også det bedste for dig?. Der er intet der når de oprindelige tænders styrke og funktion. Hvis du har behovet er det vigtigt at løsningen er god.

 

Kontakt os

Danmarksgade 21 B
7000 Fredericia
Tlf: 75 92 01 27
info@smilecentret.dk

Telefontid

Alle hverdage Kl 8 - 12.

Personalet

 - 42,6 KB
Tandlæge
Thomas Mikkelsen
 - 27,1 KB
Tandplejer
Mette Due Jessen
 - 29,4 KB
Klinikassistent
Christina Sigvardsen
 - 74,4 KB
Klinikassistent
Susanne Bøttern 
Dudal Webdesign